UN CASAMENT INOBLIDABLE

El vostre casament ha de ser únic i especial i la nostre missió es que gaudiu totalment de tots i cadascun dels moments.

Son molts detalls i aspectes a tenir en compte i treballarem per garantir-vos un servei professional i a la vegada atent i proper.

moments

cerimonia-boda

Ceremonia

Moment per a l’emotivitat en l’acte central del vostre dia, vestirem musicalment aquest moment tant especial, adaptant-nos a qualsevol tipus d’espai: Esglesia, Restaurant o enmig de la natura.

aperitivo-boda

Aperitiu

Acompanyarem ambientalment aquest moment previ al banquet, donant un toc elegant on tots els convidats es puguin sentir a gust, mentre esperen la vostra arrivada

banquete-boda

Banquet

Ple de moments especials. Acompanyarem ambientalment el vostre apat i donarem el toc especial a tots els moments més esperats: l’entrada dels nuvis, entregues de regals, pastis, intervencions, etc…

festa-musica-boda

Ball

La culminació del vostre dia, el moment per qué tant vosaltres com els convidats gaudiu d’alló més. Un equipament de llum i so espectacular i una sessió musical increible faran que el vostre casament sigui recordat per tothom.

wedding-planner

Us volem conèixer

És la vostra gran festa i volem saber com us agradaria que fós.

La primera trobada servirà per a que conegueu la nostra manera de treballar i quins serveis us oferim.

Si finalment decidiu donar-nos la vostra confiança…

Començarem a treballar per preparar la vostra festa i no ens separarem fins que les cames us diguin prou el dia del casament.

preparant-session-dj
musica para bodas

Durant aquest periode de temps, mantindrem una reunió presencial per planificar la festa.

Estarem en contacte permanent per triar la música per els moments especials i coneixer les vostres preferències.

EQUIPAMENT

Dispossem de tots els recursos tècnics necessarisperpoder oferir un gran espectacle audiovisual en qualsevol espai, tant sigui a l’aire lliure o a cobert.

Ens adaptem a les caracteristiques de cada lloc i busquem les millors solucions per donarla màxima espectacularitat i definició en el so.

Projectors HD, Pantalles LED, Efectes especials etc… Si ho pots imaginar…ho podem fer.

CONTACTA AMB NOSALTRES

GRES-K
C/ Garbí, 6 Vilamalla 17469
Tel. 972 52 57 86 :: Mob. 609 336 123 / 628 708 706