Ens agrada pensar que som la Disco ideal pels amants de la música. Si per vosaltres la música és part vital de la festa i no un complement, nosaltres som sens dubte la millor opció. Els nostres equips són excel·lents, però definitivament creiem que el nostre fet diferencial és la passió per la música i el nostre criteri musical.

No fem 2 casaments iguals, perquè la parella i els convidats de cada casament són diferents. Per això mantenim reunions prèvies a l’esdeveniment, la primera sense compromís perquè ens coneguem i la segona per conèixer els vostres gustos musicals i triar cançons pels moments especials.

Igualment, els espais de celebració són diferents i per això també adaptem els nostres muntatges a les necessitats d’aquests. Hem invertit molt per adquirir equips polivalents, que minimitzin l’impacte visual però sense sacrificar qualitat ni prestacions.

Compteu amb els nostres serveis tant per la Cerimònia com per aperitiu, àpat i ball, segur que ho gaudireu.

I si ja teniu el DJ, però no disposa dels equips adequats o és un convidat i voleu que també gaudeixi de la festa, us oferim lloguer de la Disco sense DJ. Ho muntem tot, us cobrim tècnicament i professionalment tot el que faci falta, i arribat el moment passem el testimoni al vostre Dj perquè posi la cirera final a la vostra festa.